La Fix Travel& Events lucram cu companii de toate marimile, branduri locale sau globale, pentru a planifica si dezvolta evenimente de tip corporate (meetings, incentive, conferences, events) care depasesc obiectivele propuse.

Fiecare noua provocare ne incanta si ne motiveaza sa obtinem un eveniment memorabil. Lucram impreuna pentru a crea orice tip de evenimente: lansari de produs, intalniri ale actionarilor, intalniri de vanzari conferinte, seinarii, expozitii, gale si multe altele.

Ne ocupam de la inceput pana la sfarsit de eveniment, incepand cu design-ul si productia evenimentului, furnizarea a tot ceea ce este necesar pentru organizarea sa, acoperind inclusiv partea de management a destinatiilor (DMC).

Toate evenimentele pe care le organizam reprezinta pana la urma un instrument pentru a va atinge obiectivele strategice de business. De aceea, punem mare pret pe organizarea lor impecabila in cele mai mici detalii.

Aveti in plan un eveniment corporate, o conferinta sau o conventie?

Fiecare eveniment este irepetabil, de aceea ne canalizam tot efortul pentru ca rezultatele sa fie peste masura asteptarilor. Avem o experienta vasta in organizarea de evenimente pentru companii romanesti si straine si avem capacitatea de a livra evenimente cu care ne mandrim.

Un eveniment bine organizat are un impact care se resimte nu doar cateva zile, ci cateva luni si chiar ani la randul. In plus, devine un standard pentru toata lumea.

Fix Events inseamna planificarea de evenimente personalizate in cele mai mici detalii. Ne mandrim cu faptul ca reusim sa transformam fiecare experienta intr-o amintire inedita si memorabila.

Cu originalitate, creativitate si ani de experienta acumulati in organizarea de evenimente corporate, facem o echipa eficienta cu toate partile implicate, de la furnizori tehnici, artisti, furnizori de catering, locatii, autoritati si asa mai departe.

Dar principalul nostru aliat in reusita unui eveniment sunteti dumneavoastra, fara de care stim ca nimic din toate cele de mai sus nu ar fi posibile.

  • Project Management
  • Productie de Evenimente
  • Creare de Concepte pentru Evenimente
  • Managementul Evenimentelor
  • Servicii de Cazare
  • Transport
  • Servicii de Traducere
  • Supervizare in timpul Evenimentelor
  • Entertainment
  • Servicii Media
Managementul Evenimentelor
Cand vine vorba de organizarea de conferinte sau de evenimente de succes este recomandat sa folositi serviciile unei companii dedicate, cu experienta si rezultate dovedite in planificarea si organizarea unor evenimente similare. Proiectul dumneavoastra este proiectul nostru, prin urmare, oferim standarde mai bune decât cele stabilite initial. Intotdeauna gasim modalitati de a oferi servicii mai bune si de a gestiona intregul proiect incadrandu-ne in bugetul pe care sunteti dispusi sa il alocati.
Productie de Evenimente
Suntem specializati in furnizarea de servicii integrate de productie pentru toate tipurile de evenimente. Acoperim orice nevoie ce tine de audio-vizual, lumina, sunet, scena, styling si tematica, precum si continut multimedia sau produse digitale precum web-casting si live polling.
Creare de Concepte pentru Evenimente
Suntem cunoscuti pentru crearea si punerea in aplicare a conceptelor creative si inedite in evenimentele noastre si pentru faptul ca nu neglijam obiectivele care stau in spatele oricarui eveniment de succes.
Pentru ca un eveniment sa aiba impactul dorit, acesta necesita un concept clar și puternic, aliniat la obiectivele stabilite, o planificare riguroasa, cat si satisfacerea nevoilor pietei tintasi a altor parti interesate relevante.
Crearea de concepte pentru evenimente este specialitatea noastra, cat si unul dintre motivele pentru care clientii nostri continua sa ne angajeze an dupa an ca partener pentru organizarea evenimentelor de tip corporate.
Servicii de Cazare
Intelegem modul in care functioneaza rezervarile, avem o  vasta retea de hoteluri si alte locuri de cazare in baza noastra de date, pentru a va ajuta sa economisiti timp si sa controlati costurile. Alegerea locului potrivit este unul dintre cele mai importante aspecte, in special pentru un eveniment. Identificarea celei mai bune oferte, managementul rezervarilor camerelor si gestionarea platilor in numele participantilor de la eveniment pot deveni rapid activitati care cosnuma timp si vin la pachet cu batai de cap pentru un neprofesionist. De aceea aveti echipa Fix Travel&Events : pentru a economisi timp si bani!
Transport
Transportul aerian și terestru intre aeroporturi, hoteluri si locatii, intre diferite orase si tari, pot deveni coplesitoare pentru un neprofesionist. Oferim servicii logistice complete: de la transferurile de la aeroport la hotel, de la hotel la locul desfasurarii evenimentului, pana la optiunilor locale viabile de transport pentru excursii, transport in oras, etc.
Servicii de Traducere
Organizarea unui eveniment intr-o alta tara poate deveni multb mai dificila atunci cand exista bariere lingvistice. Calatoreste fara griji cu Fix Travel. Va asiguram servicii de traducere pentru a va sprijini evenimentul, care se potrivesc cu bugetul dumneavoastra.
Supervizare in timpul Evenimentelor
Fiecare eveniment pe care il sustinem include intotdeauna unul sau mai multi profesionisti care se ocupa de managementului evenimentului, suport si supervizare, pentru a va sprijini pe deplin echipa si pentru a interveni in caz de nevoie.
Entertainment & Servicii Media
Impactul unui eveniment corporate este in conditionat in mod direct de un program de divertisment personalizat si servicii audio-vizuale de calitate: lumina corespunzatoare, sunetul perfect si tipul potrivit de entertainment pentru participantii la eveniment. Contactați echipa Fix Events si vom crea impreuna un eveniment chiar mai bun decat pe cel pe care vi-l doriti!

Fix Events & Travel

Intrarea Valului Nr. 2, Parter,

Sector 1 Bucharest, 014483, Romania

office@fixtravel.ro
+40 21 796 89 11